Плащане

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на избраните от Вас дрехи и артикули се извършва чрез услугата “наложен платеж“.  Плаща се на куриера при предаване на пратката, независимо дали е до Ваш адрес или офис на куриера. Тази услуга предоставя максимално удобство и сигурност за клиента.

Проблеми при изпълнение на поръчката:

Проблеми при доставка могат да възникнат, когато:

1. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
2. Липсва телефон за контакт с потребителя или е подаден сгрешен такъв

/ Всяка наша поръчка ще бъде потвърдена в телефонен разговор с наш сътрудник и ще можете дори и устно да направите последни актуални промени по поръчката си..
В тези случаи всички допълнителни разходи са за сметка на Потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Ako поръчан от Вас продукт не е наличен / продаден е вече / ще бъдете своевременно уведомени по телефона без да имате някакви разходи.

Към момента разплащане с банкови карти не е възможно.

Банков превод: 

Може да заплатите желаният от Вас артикул по банков път. Моля, свържете се с нас на имейла за да Ви посочим нашата служебна фирмена банкова сметка в Прокредит Банк. Този вариант е много удачен ако искате да подарите даден артикул на някого.Плащането го предварително по банков път към нас, а след това ние само го изпращане към получателя. ТОй го приема без да има някакви разходи, тъй като те ще бъдат платени предварително вече от Вас по банков път.

———————————————-

2. За да финализираме Вашата поръчка чрез писмена регистрация в сайта ни имаме нужда от Вашите клиентски данни необходими за осъществяване на контакт и доставка А те са:
Трите Ви имена
Адрес за доставка
Телефон
Валиден E-mail адрес

Възможно е да направите поръчка чрез обаждане на служебния ни телефон 0877/028-469 или на имейла ни: info@merrylife.bg