КОИ СМЕ НИЕ?

“Мерилайф” ЕООД е фешън бутик с еднократни модели съобразени с разнообразния вкус на клиентите. Базата ни е в град Сливен, но доставяме до всяка точка на България, а чрез куриерска фирма Спийди можем да изпратим пратки до Гърция и Румъния в рамките на 3 – 4 работни дни.  Работим с наложен платеж / заплащане при получаване на пратката  на куриера /. Всяка пратка е с включена опция за предварителен преглед и тест . Предлагаме онлайн проследяване на пратката, както и съпорт от Оператор на имейл или телефон в случай на въпроси от Ваша страна.
Ние сами правим снимките си на реалния продукт, който ще пристигне при Вас. Не са взаимствани от интернет Така, че Ви гарантираме, че ще получите това, което виждате. Отделно имате и опция за преглед, което е допълнителна защита за Вас при онлайн пааруването.
Дрехите са с високо качество на производство. Не се предлагат в серии, а са единични бройки.  Различните по цвят и модел блузи, рокли, панталони, палта, жилетки, якета, бижута и др. задоволяват всеки вкус, като са подходящи и за всеки повод.
 Усилията ни са изцяло съсредоточени към постигане на положителна оценка от Ваша страна при покупка  Това включва целият процес при поръчка, доставка , страхотна цена и удолетворение при получаването на продукта Ви.
Ние предлагаме голямо разнообразие и ДОСТЪПНОСТ! При нас ще откриете практични и красиви, дрехи, бижута, декорации съобразени с модните тенденции, на достъпни цени. Гарантираме Ви, че пазарувайки от нас ще чувствате красиви и модерни.
Онлайн магазин за дрехи Merrylife.bg, селектира специално за Вас наистина добри предложения, които ще Ви накарат отново да ни се доверите. Ще работим изцяло в тази насока. Фирмата има амбициозен младежки колектив и с готовност ще Ви съдействат във всеки един момент от покупката и доставката на артикулите Ви.
Гордеем се с факта,че предлагаме стоки за жени от всяко поколение, включително и доста плюс сайс модели / размери XL,XXL/.
Целият екип ще е щастлив ако удовлетворим всички Ваши желания.
Благодарим ви, че избрахте нас!