Доставка

Колко време отнема доставката и колко струва тя ?

Скъпи приятели на бутик „Мерилайф”, няма да се наложи да чакате дълго. С нас пазарувате бързо и сигурно. Ако в рамките на работния ден до 16.00 ч. направите поръчка в сайта ни или на телефон 0877 / 028 – 469  , то Ващата поръчка ще отпътува към Вас още на същият работен ден. Ако поръчката Ви е направена след 17 ч. то тя ще бъде обслужена на следващият работен ден.  Работим всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 ч. без почивните дни и националните празници. Поръчки от събота и неделя се обслужат в понеделник .

Поръчката Ви ще пристигне БЪРЗО. Работим с частните национални куриери Спийди и Еконт / по Ваш избор/. Пратките могат да бъдат адресирани до офис на куриера до поискване от Ваша страна като Вие имате възможност да ги вземете всеки делничен ден от 9.00 от 18.00 ч. от предварително посочен от Вас офис на куриер. 

Вторият вариант е поръчката да бъде адресирана до Ваш личен или служебен адрес Това означава, че в деня на обслужване куриер ще Ви посети в дома Ви или на личен или служебен адрес / посочен от Вас / в рамките на деня между 9.00 и 13.00 ч.

Всички наши поръчки следват работната програма на куриерите. Ако в посочените дни има отклонение / това са много редки случаи / , то то ще се дължи на независещи от нас обстоятелства  в графика на обслужване на Спийди и Еконт.

Преди отпътуването на всяка поръчка, наш сътрудник ще се свърже с Вас по телефона с цел потвърждаване на Вашата заявка. Това е момента, в който ще можете последно да промените адрес, ако се наложи или добавите нещо към вече съществуващата си поръчката. Mожете да уточните как и докъде куриер да Ви достави поръчката. Нашите консултанти с радост ще отговорят на всички Ваши питания. 

При въпроси и нужда от съдействие, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон : 0877 / 028 – 469 или на имейл : info@merrylife.bg

Цени за доставка – Спийди

Скъпи клиенти, Поради сключено споразумение със частен куриер “Спийди” имаме удоволствието да Ви предоставим изключително ниски цени на доставка особено до офис на Спийди или техен франчайз офис. Срок на доставка – 1 работен ден. / за населените места с представителни офиси на Спийди, тоест за всеки по-голям град. / Предоставяме номер на товарителница за онлайн следене на доставката ако желаете. Всяка наша пратка е с вкл. предварителен преглед и тест. Получавате съобщение на мобилния си телефон за доставка, ден, дължима сума и от къде можеет да я вземете. Вкл. преглед и тест на всяка пратка.

Цена от Офис до Офис

тегло цена
до 3 кг 4.10 лв.
до 6 кг 5.60 лв.

 

Цена от Офис до Адрес

тегло цена
до 1 кг 6.10 лв.
до 3 кг 6.70 лв.
до 6 кг 11.20 лв