Връщане и рекламация

Какво да направя, ако не съм доволна от поръчката си и искам да я върна?

Имаме лесна и бърза процедура за връщане. Но преди това искаме да Ви уверим, че всяка една наша пратка пътува към Вас с опция за „Предварителен преглед и тест”. Тоест Вие ще можете да проверите артикула и ако Ви хареса, да заплатите наложения платеж , т.е. неговата цена. В случай, че не Ви допадне, то можете да откажете поръчката пред куриера, като ще загубите единствено  цената на доставката в двете посоки. В случай на отказ от Ваша страна, в присъствието на куриера, Вие заплащате доставките в двете посоки , но не приемате физически продукта и не се налага да заплащате неговата цена. Това е Вашата първа защита при онлайн пазаруването.

Най-често клиентките връщат заради неправилно избран размер.С цел да избегнем това , в нашите описания ще откриете  освен стандартната номерация на етикета на производителя, така и друга ценна и много полезна за Вас информация.

Ние измерваме всеки артикул със шивашки метър с цел да Ви предоставим пълната и необходима Ви информация за правилната преценка удачна ли е покупката за Вас или не. Освен това, ако имате някакви въпроси или колебания, винаги можете да се консултирате за подходящия за Вас размер, преди да поръчате на нашият служебен телефон – 0877 / 028 – 469 или на имейл :  info@merrylife.bg

Ние с радост ще Ви помогнем. 

Рекламация

Клиентите на онлайн бутик „Мерилайф” могат да направят рекламация на поръчаният от тях продукт в законовия в 14-дневен срок / 14 календарни дни / от датата на получаване.

Има няколко условия, които трябва да бъдат изпълнени за да бъде осъществена тя:

 1 Върнатият продукт да е в отличен първоначален търговски вид,

2. Да не е ползван, скъсан, счупен, употребяван, замърсен

3. Да е запазен оригиналният етикет и опаковка.

4. Разходите за куриерски услуги на върнати стоки са за сметка на клиента и в двете посоки.

При рекламация се възстановява стойността на изпратените продукти без съответните разходи за куриерски услуги и при първоначално формираната поръчка.

След приемане на върната стока от наша страна, дължимата към Вас сума ще бъде възстановена в 15-дневен срок с наложен платеж.

Важно! 

Можете да се свържете с нашите онлайн консултанти за въпроси и съвети  чрез имейл: info@merrylife.bg или на телефон 0877/ 028-469